Åpning – Fra varm kaffe til biovarme for ordføreren

YT_13082013

Fra Ytringen, klikk for større versjon

Det var en stor dag for oss, nøyaktig på dagen 39 måneder etter det første møtet vedr. bioenergi på Kolvereid, å kunne invitere til åpning av anlegget. Været var såpass godt, at vi kunne sette opp bord og stoler foran fyrsentralen, og spandere varm kaffe og kake på de innbudte. Skulle været plutselig bli dårlig, kunne vi trekke innomhus i trygg visshet om at der var det både godt og bio-varmt…

«Endelig i gang med fyringa»
På lørdagen under årets Kolvereid-dager markerte endelig Bioenergi Ytre Namdal den offisielle åpningen av Kolvereid Nærvarme. Dermed fikk ordfører Steinar Aspli muligheten til å foreta en symbolsk åpning ved å skjære det første kakestykket av kaken som ble påspandert kommuneledelsen og pressefolket som var invitert. Aspli var imponert over anlegget og gratulerte oss med åpningen.

– Vi opplever dette som veldig positivt og det har blitt en snakkis på bygda at det er blitt ryddet så mye skog langs med veiene i distriktet. Folk er opptatt av at det gror igjen overalt, og er positive til at denne bedriften bidrar til å åpne opp landskapet.

«Kortreist varme i Kolvereid»
Ordføreren og rådmann Arnt Wendelbo var invitert til den uformelle åpninga.

– Vi er veldig glade for at anlegget er på plass, og at det produseres varme. Dette passer som hånd i hanske med klimaplanen som kommunen har laget, og vi er selvsagt utrolig fornøyd med at det er et lokalt firma som leverer denne varmen, sier Aspli.

Artikkel i Namdalsavisa, klikk for større utgave

Artikkel i Namdalsavisa, klikk for større utgave

Tags:

Ingen kommentarer foreløpig.

Legg igjen en kommentar